VIP Tehnika hidropostaja tip MPHP

Hidropostaja je naprava, ki omogoča dvig tlaka na želeni nivo za višje zgradbe, šole, manjša naselja ter v različnih industrijskih in tehnoloških postopkih. Izdelana je kot kompaktna celota (monoblok izvedba).

Hidropostaja je lahko izvedena tudi kot samo požarna hidropostaja (tip MPHP), ki dejansko skrbi za vzdrževanje tlaka v požarnem sistemu.

Na tej hidropostaji so lahko na skupnem podstavku nameščene 1, 2 ali 3 črpalke. Črpalke delujejo ciklično in paralelno. Lahko je krmiljenje klasično preko tlačnih stikal ali mikroprocesorsko preko zveznega merilca tlaka. Zaščito ni vode ji v primeru predtlaka izvedeno s preciznim tlačnim stikalom 0,2 → 0,4 b, v primeru da dela na bazen pa s plovnim stikalom ali nivo sondami. Omogoča ji 24 urni testni vklop.

Hidropostajo je mogoče izdelati s katerokoli drugo kombinacijo črpalk. Po dogovoru je možno hidropostajo izdelati tudi s črpalkami drugih proizvajalcev!

Naše reference hidropostaj si lahko ogledate na tej povezavi.

Podrobnejše tehnične informacije najdete v spodnjem PDF dokumentu.

Prospekti in tehnični listi


Informacije o dostavi, zalogi in dostavi

Dobavni rok črpalk je običajno 10-30 dni. Možna je dostava po pošti, za večino izdelkov tudi dostava do kupca z lastnim prevozom ali paketna dostava. Za vse dodatne informacije in vprašanja nas kontaktirajte ali nam pošljite povpraševanje.

Oddaja povpraševanja